Protest kinderkleding

Ik ben er vorige week op uit geweest om kinderkleding te gaan kopen. De tweelingen van Jolien waren jarig en wilde ik graag een cadeautje voor ze kopen. Jolien is altijd heel vriendelijk en behulpzaam voor mij dus is het voor mij belangrijk haar ook te laten weten dat ik het heel erg op prijs stel wat ze allemaal voor mij doet en gedaan heeft. Ik ben geen liefhebber van zoete kleurtjes en tierlantijntjes en hou het altijd maar het liefst op sportieve kleding wat makkelijk te dragen is en waar ik me niet te veel zorgen over hoef te maken wat betreft het wassen en strijken. Dus wilde ik voor deze kinderen ook zoiets maar de vraag was natuurlijk, waar kon ik zoiets voor kinderen kopen? En dan het liefst zonder m´n huis uit te hoeven daar ik ook geen grote liefhebber ben van statten.

Ik had al veel gezocht op het internet maar de webshops die ik had gevonden waren niet naar mijn zin. Animal- en bloemetjes prints was dus niet waar ik naar opzoek was en stond dan ook op het punt om maar een ander soort cadeau uit te zoeken toen ik met toeval bij Protest kinderkleding terecht kwam. De leuke sporty kinderkleding in leuke felle kleuren die dit merk op de markt heeft gebracht spaken mij wel aan.

 

Fantastische outfits 

Fantastische outfits voor kinderen kleurvast en krimpvrij dat was dus precies wat ik als cadeau wilde geven. Ik heb een paar leuke outfits uitgezocht met bijpassende backpacken in hippe kleuren. Jolien vond het geweldig dat ik dat helemaal in mijn eentje had gedaan en de kinderen vonden de kleren superleuk dus had ik mijn doel bereikt. Als je dus opzoek bent voor leuke sportieve kinderkleding ga dan gerust een kijkje nemen bij Protest daar zal je net als ik zeker slagen!