Ik wil een vrouw worden

Ik heb gekozen om een vrouw te worden. Het was een lastige zoektocht naar wie ik ben, maar ik ben erachter. Geholpen door mijn yoga vrienden heb ik mijn ware aard ontdekt. Yoga heeft mij zoveel gebracht, waar ik nu sta is niet te vergelijken met voor mijn yoga tijd. Het is namelijk ook echt een luxe om te weten wie je bent en wat je wil. Ik weet nu echt wat ik wil dankzij de zoektocht die yoga mogelijk heeft gemaakt. Ik ging zo diep en zo ver in mijn navelstaarderij, dat ik ineens dacht, maar wacht eens even…, ik ben geen man, ik ben een vrouw. Lees dit ter informatie

Ja lieve mensen wat een inzicht. Ineens zag ik het helemaal voor me en ineens had ik een hekel aan m’n penis. Er valt echt wat van je af als je je ineens beseft wat je diep in je hart bent. En het mooie nieuws is dat je er ook echt wat aan kan doen. Ik heb een geslachtsveranderende operatie ondergaan en mijn penis is verworden tot een vagina. Een hele mooie zacht roze inclusief zo’n helder roze knopje.

Ik was natuurlijk altijd al spiritueel heel erg met mezelf bezig, maar nu kan ik ook nog lekker fysiek aan mezelf zitten. Ik heb gemerkt dat je binnen de yoga community heel lekker wordt opgevangen na zo’n operatie. Iedereen kletst lekker met me mee in deze bizarre wending, die niemand had zien aankomen, zelfs ik niet. Ik voel me ook echt vrouw nu.

Ik bewoog en praatte natuurlijk al als een vrouw en ik had dat zalvende verheven toontje zo onder de knie, maar nu ben ik er ook een van de buitenkant. Je ziet het nog wel een beetje hoor, maar ik verwacht dat hoe langer ik bezig ben met yoga hoe meer mannelijke hormonen mijn lichaam zullen verlaten. Tot op heden is dit altijd zo gegaan. Dus het is zaak om me lekker vast te houden aan yoga, want iedereen vindt het tof en dat vind ik ook belangrijk.