Bart en werk

18. June 2018 Uncategorized 0

Wanneer je op zoek bent naar een baan kom je al snel terecht op het internet, bij veel banen worden een aantal jaren werkervaring gevraagd maar wat nu als je deze niet hebt? Dan is het belangrijk te kijken naar welke baan goed bij je past, in welke functie omschrijving jij jezelf terug ziet en aan welke eisen je wel voldoet want werkervaring is lang niet het aller belangrijkste.

Bij werkenbijschotgroep.nl staat motivatie hoog in het vaandel en is het hebben van werkervaring of een diploma niet direct het belangrijkste. Heb je wel kennis van zaken dan is dat uiteraard meegenomen, en dit kan je ook op gedaan hebben doormiddel van stage periodes tijdens je schoolperiode of werk in een soort gelijke functie.

Waarom wij motivatie belangrijker vinden dan een diploma of ervaring is omdat werken voor iedereen is, en daarmee bedoelen we echt iedereen. Wij werken graag met gemotiveerde, gezellige en hard werkende werknemers die zin hebben om aan de slag te gaan, en dat kan je ook prima zonder diploma.

Soms is het nodig, om voor een brede inzetbaarheid, een aantal certificaten te behalen hierbij kan je denken aan VCA of heftruck certificaat. Dit zorgt er namelijk voor dat je de werkzaamheden beter kunt uitvoeren. VCA is bij veel van onze opdrachtgevers verplicht maar niet bij alle, zo kun je toch aan de slag en geld verdienen terwijl je hard bezig bent om je VCA certificaat te behalen.

Wanneer je aan de slag gaat in de industrie is het namelijk belangrijk dat je op de hoogte bent van de risico’s en wat je in sommige situaties moet doen. Dit leer je tijdens de VCA cursus, wanneer je het certificaat in bezit hebt laat dit zien dat je veilig en met oog op de gezondheid in staat bent de werkzaamheden uit te voeren.